• Jul 14, 17
  • RoelGeraerts
  • Comments

HISTORIC GRAND PRIX OP 5 EN 6 AUGUSTUS

OP CIRCUIT ZOLDER:

 

Een weekend dat geen enkele autoliefhebber mag missen!

 

Op 5 en 6 augustus verrast de Historic Grand Prix elke autoliefhebber met een rijk gevuld programma. Zo komt de vierde manche van de Belgian Historic Cup aan de start op Circuit Zolder, een van de smaakmakers met niet minder dan 4 wedstrijden over een half uur.

 

Dat is niet alles! Het programma wordt verder aangevuld met de Belgian Youngtimer Cup, Modena Motorsport - Ferrari F1, Demo Historic Monoposto en als kers op de taart het oldtimerevent ‘Concours d’élégance’. De hoogdagen van de F1 in Zolder komen zo opnieuw tot leven. Wist u dat er op de Historic Grand Prix een reeks legendarische rijdende Formule 1-wagens te spotten zijn? Een extra motivatie om te gaan!

 

Kom het mee beleven en reserveer hier uw tickets!

 

Primeur op Circuit Zolder op 6 augustus:

Concours d'élégance - prestigieus oldtimerevent

Circuit Zolder organiseert op zondag 6 augustus in primeur een Concours d’élégance, met “pareltjes van weleer”. Een wedstrijd voor alle oldtimerfans. Opmerkelijke en exclusieve classic cars strijden om de titel ‘Best of Show 2017’.

Doe zelf mee met uw eigen classic car

Geselecteerde inschrijvingen worden ingedeeld in diverse klassen en door een internationale jury beoordeeld op elegantie, originaliteit, restauratie en presentatie. Deze punten zijn vooral te verdienen voor oldtimers, die uitblinken in originaliteit en hun volledige historie.

Schrijf u snel in op www.circuit-zolder.be/nl/concours-elegance!